Evankelista Sari Matikainen

Tervehdys ystävät!

Miun nimi on Sari Matikainen.

Uskoon tulin 19-vuotiaana. Ja siitä lähtien olen Herran kanssa vaeltanut. Moni teistä on kuullutkin elämäntiestäni, joka on ollut pitkä ja tuskallinen. Jumalan määräajat ovat kuitenkin aina oikeat ja täydelliset. Hän puhdisti ja vapautti miunkin rikkinäisen sisimpäni, reilun 20 vuoden huutamisen jälkeen, pimeän ja tuskaisen ajanjakson päätteeksi. Siitä en voi tänä päivänä kuin kiittää Herraani Jeesusta, että Hän minua niin armahti. Sisäisistä haavoista ja traumoista parantuminen on yleensä pitkä prosessi, sen sain itsekin huomata. Ja moni asia jää usein vastausta vaille.

Tärkein vastaus meille on kuitenkin annettu. Ja hän on ristillä syntimme sovittanut Jeesus Kristus, Jumalan Poika. Hänet opin tuntemaan noina ahdistuksen vuosinani ja opin tietämään mitä tosi Rakkaus on. Rakkaus on Persoona, Hän on Jeesus! Hän pysyi vierelläni, Hän nosti, auttoi ja kantoi minua kaikki nuo vuodet. Ilman Häntä en olisi tässä tänään. Kiitän Häntä siitä, että Hän juurrutti minut itseensä noina vaikeina vuosina ja opetti minulle rakkauden alkeita. Minä huusin ja syytin Häntä. Mutta Hän oli se Uskollinen, Kärsivällinen, Lohduttaja ja Pelastaja.

Tästä Rakkaudesta ja Pelastajasta haluan olla kertomassa kaikkialla, missä miut vain vastaanotetaan. Väliin saatan laulaa jonkun laulunkin. Laulut ovat niin hoitavia ja parantavia, jopa tällaisella hauraalla äänellä. Mutta kun Pyhä Henki yhtyy julistettuun sanaan ja lauluun, mitä tahansa voi tapahtua. Halleluja!

Vuonna 2012 minut siunattiin Savonlinnan Vapaaseurakunnan evankelistaksi (suosituskirja) ja nyt saan olla viemässä ilosanomaa Tienaukaisijat ry:n riveistä käsin. Jos haluat olla tukemassa tätä palvelutyötäni evankelistana Tienaukaisijat ry:n kautta, niin tilinumero viitteineen löytyy yhteystieto-osiosta.

Olen Jumalalle hyvin kiitollinen tästä työyhteydestä ja olen saanut tutustua moniin ihaniin Jumalan ihmisiin. Työ jatkukoon. Olemme toinen toistemme jäseniä ja palvelukseen asetettuja, niitä varten jotka autuuden perivät. Toivottavasti näemme pian?

“Ja he voittivat Karitsan veren ja todistuksensa sanan kautta!” (Ilm. 12:11)

Sinua siunaten
Matkakumppanisi
Sari Matikainen, evankelista

sari_matikainen (miuku) hotmail.com
puh 050-534 8078