Toimintakertomus 2021

TIENAUKAISIJAT RY (ent. Naislähetysliitto)

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2021

Vuosi 2021 oli toimintamme osalta edelleen hieman poikkeuksellinen koko maailmaa koskevan korona pandemian vuoksi. Kiponniemessä pidettäväksi suunnitellut huhtikuun Raamattu- ja rukouspäivät jouduimme perumaan. Tuolloin pidimme kuitenkin hallituksen kokouksen sekä vuosikokouksen. Hallituksena teimme Kiponniemen henkilökunnan avustuksella videon Youtubeen.

Kesän aikana koronatilanne maassamme oli melko hyvä, joten jokasyksyiset Naistenpäivät Kiponniemessä saimme järjestettyä. Korona kuitenkin aiheutti sen, että osallistuja määrä oli normaalia vähäisempi. Päivien pääpuhujana oli Helena Lintinen-Karvala ja teemana oli Elämän lähteelle riennä.

120-vuotisjuhlan siirsimme koronarajoitusten vuoksi huhtikuulta marraskuun loppupuolelle. Juhla pidettiin Kiponniemessä 27.11 ja siihen osallistui noin 50 henkilöä. Juhlassa saimme nähdä välähdyksiä eri vuosikymmeniltä mm. kuunnelman Hildur Petterssonin rahaihmeestä, Sylvia Norrgårdin haastattelun ja Tarja Huuskosen esittämän monologin Kaisa Mikkolan elämästä. Juhlassa yhdistyksemme luovutti myös 5000€ shekin Kiponniemen uudisrakennusrahastoon.

Kuluneena vuonna olemme tukeneet evankelista Sari Matikaisen työtä sekä evankelista Tarja Huuskosen opintoja Teologisessa opistossa. Kannatimme edelleen kolmea Perulaista kummilasta, joiden koulunkäyntiä tuemme Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry:n kautta. Lisäksi tuemme kolmea lasta Himalajan vapaakirkon kautta. Kummilapsien kannatukseen tarvittavat varat on kerätty myymällä Tienaukaisijoiden nimellä varustettuja kosketusnäyttö-kuulakyniä ja minikokoisia taskulamppuja. SVK Mission kautta oleva Lähi-Idän lähettimme oli koko vuoden kotimaassa, joten hänen kannatuksensa oli tauolla.

Hallitus on kokoontunut vuosikokouksen lisäksi vuoden aikana viisi kertaa. Hallitus on ollut aktiivisesti mukana kaikkien kurssien tapahtumissa sekä järjestely- että puhuja vastuissa. Olemme kiitollisia jokaisesta kirkkokuntamme työntekijästä, joka on ollut kursseillamme vieraana kuluneen vuoden aikana. Hallituksen rukouksena on, että löytäisimme Jumalan suunnitelman Tienaukaisijoiden toimintaan.

Tienaukaisijat ry:n hallituksen jäseninä toimivat seuraavat henkilöt:
Salme Annala, puheenjohtaja ja jäsenrekisterin ylläpitäjä
Heli Annala, varapuheenjohtaja
Tarja Huuskonen, sihteeri
Helena Penttilä
Sinikka Laine
Sari Matikainen, varajäsen, tiedotus
Minna Vilenius, varajäsen

Tienaukaisjat ry:n toimihenkilöt:
Tuija Jäntti, rahastonhoitaja/maksuliikenne
Eija Granfelt, kotisivujen ylläpito
Marjatta Kariniemi, toiminnantarkastaja
Marjatta Vaismaa, varatoiminnantarkastaja
Tienaukaisijat ry:n kirjanpidon hoitaa SVK-palvelu Oy