Toimintakertomus 2019

TIENAUKAISIJAT RY (ent. Naislähetysliitto)

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2019

Kuluvana vuotena ei ole ollut pankin vaihtoa suurempaa projektia, joten olemme saaneet pääasiassa keskittyä vuoden aikana järjestettyihin tapahtumiin. Syksyllä yhdistys siis vaihtoi Nordea ja Danske Bankin tilit kotimaiseen Osuuspankkiin. Tilinumeron muutoksesta tiedotettiin Viikkolehdessä, yhdistyksen nettisivuilla sekä myös sähköpostitse niille, joiden sähköpostiosoitteet ovat jäsenrekisterinhoitajan tiedossa.

Yhdistyksen järjestämät tapahtumat pidettiin pääosin Kiponniemessä

Maaliskuun raamattu- ja rukouspäivien vierailevana puhujana oli Pirkko Vesavaara. Päivät keräsivät runsaasti osallistujia, päivien teemana oli “Jumalan kämmenellä ei pelkää…”

Vapaakirkon kesäjuhlilla Kuopiossa olimme mukana omalla esittelypöydällä.

Syksyllä jo viidennen kerran järjestetty naisten viikonloppu kokosi jälleen useita naisia Kiponniemeen kuuntelemaan luennoitsijana toiminutta terapeutti Salme Blomsteria. Viikonlopun teemana “Elämän estejuoksu”.

Lokakuun raamattu- ja rukouspäivien teemana oli “Pyhä Henki ja minä”. Vierailevina puhujina olivat lähetysjohjaja Nanna Rautiainen ja Helena Lintinen-Karvala. Lauantai-iltana pidettiin myös konsertti, jossa esiintyi Arto Koistinen, alttoviulu, ja Leena Suhonen, piano.

Kuluneena vuonna olemme tukeneet evankelista Sari Matikaisen työtä sekä viittä Perulaista kummilasta, joiden koulunkäyntiä tuemme Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry:n kautta. Kummilapsien kannatukseen tarvittavat varat on kerätty myymällä Tienaukaisijoiden nimellä varustettuja kosketusnäyttö-kuulakyniä ja minikokoisia taskulamppuja. Vuoden alusta lähtien olemme myös kannattaneet SVK Mission kautta yhtä lähettiä Lähi-Idässä.

Hallitus on kokoontunut vuosikokouksen lisäksi vuoden aikana kaksi kertaa. Hallitus on ollut aktiivisesti mukana kaikkien kurssien tapahtumissa sekä järjestely- että puhujavastuissa. Olemme kiitollisia jokaisesta kirkkokuntamme työntekijästä, joka on ollut kursseillamme vieraana kuluneen vuoden aikana.

Hallituksen rukouksena on, että löytäisimme Jumalan suunnitelman Tienaukaisijoiden toimintaan.

Tienaukaisijat ry:n hallituksen jäseninä toimivat seuraavat henkilöt:
Helena Penttilä, puheenjohtaja
Heli Annala, varapuheenjohtaja
Salme Annala, sihteeri ja jäsenrekisterin ylläpitäjä
Sinikka Laine, tiedotus
Hilkka Taipale
Sari Matikainen, varajäsen
Tarja Huuskonen, varajäsen

Tienaukaisjat ry:n toimihenkilöt:
Tuija Jäntti, rahastonhoitaja
Eija Granfelt, kotisivujen ylläpito
Marjatta Kariniemi, toiminnantarkastaja
Marjatta Vaismaa, varatoiminnantarkastaja
Tienaukaisijat ry:n kirjanpidon hoitaa SVK-palvelu Oy