Evankelista Tarja Huuskonen

Rauhantervehdys!Tarja Huuskonen

Nimeni on Tarja Huuskonen. Asun Keski-Suomessa Konnevedellä. Olen ilolla saanut tulla työyhteyteen Tienaukaisijat ry:hyn. Tällä hetkellä asun mieheni ja lapinporokoira Peikon kanssa, sillä kaksi poikaamme ovat aikuistuneet ja muuttaneet pois kotoa. Vuonna 2018 minusta tuli kaksosten mummo, mikä on ollut suuri ilon aihe.

Tulin uskoon 1987 pelkojen keskeltä. Suurin pelkoni oli kuolema. Ajattelin, että joudun pelkäämään kuolemaa niin kauan, kunnes sitten kohtaan sen. Mutta Herra oli suunnitellut toisin. Noin pari vuotta uskoontuloni jälkeen Herra vapautti minut kuoleman pelosta. Samoihin aikoihin sydämeni alkoi haluta Herran työhön. Niinpä yhtenä uutena vuotena Kuopion vapaaseurakunnassa menin alttarille pyytämään Herralta “pääsyä Hänen työhönsä”. En ymmärtänyt, että Herra on kutsunut meidät kaikki papeikseen viemään toisille ilosanomaa ilman työhön ilmoittautumista. Mutta silloin uskon saaneeni kutsun evankelistaksi. Ensin toivoin sen olevan “laulava” evankelista, mutta vuosien saatossa halu on pelkistynyt. Nyt tärkeämpänä
tehtävänä näen evankeliumin julistamisen. Toki musiikki kuuluu kuvaan kiinteästi. Laulan ja säestän itseäni kitaralla.

Olen oppimaton maallikko ja puheeni on mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista, että jokaisen olisi mahdollista ymmärtää Jeesuksen tärkeys ja suuruus. Vuodesta 1992 olen kiertänyt lähiseurakunnissa laulamassa ja todistamassa, ensin yhdessä naapurikunnan seurakunnan puheenjohtajan kanssa ja myöhemmin yksin, hänen päästyä voittajana taivaankotiin.

Vuonna 2005 sain Konneveden vapaaseurakunnalta suosituskirjan ja matkani jatkuu. Herran johdattaessa minut Tienaukaisijat ry:n työyhteyteen, moni uusi ovi on avautunut ja kiitän siitä. Viikot olen maallisessa työssä ja viikonloppuisin teen Jumalanvaltakunnan työtä. Menen sinne, minne Herra milloinkin johtaa.

Olen saanut totisesti nähdä, että Herra on uskollinen ja armollinen meitä kohtaan.

Herra teitä kaikkia runsaasti siunatkoon ja ehkä vielä näemme jossain.

Tarja Huuskonen