“Yöllinen Lampunjalka”

Moni Teistä on varmasti kuullutkin, että Tienaukaisijoitten päivillä myydyistä Kynä- ja Lamppurahojen tuotoilla on saatu kustannettua viiden Perulaislapsen koulunkäynti. Ja suuri Kiitos kuuluu Teille kaikille tähän kannatukseen osallistuneille!

Ajattelin tässä jakaa Sinulle uuden lamppumallimme “koekäytön tulokset” 🙂

Tapahtui nimittäin niin, että viime reissullamme Viitasaarelle, Helena automatkalla antoi minulle uudenlaisen “myyntilamppumallin”. Ihastuin siihen välittömästi niin kovin, että Helena antoi sen minulle. Sinikka sanoi, että “Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ;)”

Se oli nimittäin siitä erikoinen pikku lamppu, että se tarttui magneetin avulla mihin tahansa rautaan tai teräkseen kiinni ja sen lamppuosan varsi kääntyi ja vääntyi, mihin tahansa asentoon. Erittäin kätevä siis, ajattelin. Ja autossa sillä pikku lampulla leikin aikani ja laitoin sen milloin minnekin ja milloin mihinkin asentoon…

Ja mitä tapahtuikaan! Kotimatkani Viitasaarelta Savonlinnaan kesti reilut neljä tuntia. Mikkelissä Helena ja Sinikka jäivät kotiinsa ja mie jatkoin matkaa Savonlinnaan. Pilkkopimeässä klo 22.30, kun olin ajamassa kotiin, auton paisuntasäiliöstä loppui jäähdytysneste. Jaahas! Mutta miten ihmeessä toimia ilman hyvää valoa? Oli yö ja pilkkopimeää… Salamana mieleeni tuli tuo päivällä saamani ihana pikku lamppu! Kaivoin sen laukustani ja syöksyin pimeyteen. Ei kun konepelti auki, lampun opastuksella; lamppu jonnekin runkoon kiinni ja tähtäys oikeaan suuntaan, säiliön korkki auki ja nesteet säiliöön ja korkki kiinni! Mainittakoon vielä, että isännän ystävällinen puhelinopastus auttoi “teknisessä mielessä” asiaa suuresti 🙂

Summa summarum: Kännykän valolla olisi ollut mahdoton tehtävä näyttää valoa ja kaataa kanisterista samalla nestettä säiliöön. Mutta tällä magneettisella ja varrestaan kääntyvällä, minikokoisella, pikku lampulla se onnistui mainiosti! Jos joku olisi tuossa yön hetkessä ollut kuulolla, olisi huomannut, että Pikkuevankelista huutaa Hallelujaa, keskellä yön pimeyttä, konepellin alla!

Taas yksi osoitus Jumalan maailmassa siitä, että pieni voi olla suurta! Pienellä on suuri merkitys! Älkäämme mekään erehtykö luulemaan, että Herramme käyttää vain suurta ja näkyvää…

Eli näitä pikku Lamppuja on sitten myynnissä seuraavilla Tienaukaisijoitten päivillä 🙂

Sinua siunaten Sari M.